Let’s CoCreate

Få en helhetsbild
över er digitala strategi

Vill du veta mer?

Hör av dig för mer info och bokning

Konkretisera din idé

Du har en god idé om vad som ska bli nästa digitala produkt eller tjänst, men du behöver komma vidare för att faktiskt genomföra den. Hur behöver ni prioritera och hur får du med dig resten av verksamheten? Genom att ta fram en produktstrategi tillsammans med oss får du fram ett underlag som tar er vidare.


Detta innehåller föreläsningen

 • Bryter ner din digital produkt

  Vi utgår från affären för att genomlysa produktens potential. Därefter bryter vi ned produkten i praktiska segment, för att utvärdera vad som behövs och hur det ska genomföras för att skapa en lönsam produkt.
 • Identifierar utmaningar och kompetenser

  Därefter går vi vidare till hur, för att fundera kring vilka utmaningar du har i produktionen och vilka människor du vill ha med i teamet.
 • Sätter mål och tidsram

  Utifrån det kan vi sätta upp milstolpar och en tidsram för utvecklingsarbetet.
 • Sammaställer i produktkanvas

  Vi sammanställer arbetet i en produktkanvas. Kanvasen som ni tar med er blir grunden för ditt affärs-case och ger dig, ditt team och externa intressenter samsyn kring vart ni är på väg.

Så här går det till

 • Kontakta oss och boka

  Klicka på kontaktknappen i toppen så kommer du till ett enkelt kontaktformulär. Där beskriver du snabbt vad ni är intresserade av och lämnar en mejladress och telefon vi kan nå er på. Vi återkommer så fort vi kan med ytterligare information om de specifika passen i konceptstudion. Tillsammans hittar vi ett upplägg koncept som passar dig och ditt företag, varesig det är en föreläsning eller en workshop. Slutligen bokar vi in en dag och tid som fungerar för er.

 • Våra experter håller i ett konceptstudio pass

  Antingen kommer vi ut till ditt företag eller så tar ni med ert team till oss, för oss fungerar vilket som. Innan vi möts stämmer vi av vad ni önskar uppnå med passet och anpassar vårt koncept och vår approach så föreläsningen eller workshopen ger önskad effekt. Vid en workshop krävs ibland lite mer planering, då säkerställer vi i god tid innan passet att kommer väl förberedda och att workshopen blir så effektiv och givande som möjligt.

 • Bli inspirerade och få handfasta tips

  När dagen är slut kommer ni förhoppningsvis åka hem med massvis av nya lärdomar och inspiration. Vi garanterar att ni får handfasta tips på hur ni kan fortsätta arbeta med digital affärs och produktutveckling och om ni önskar kan vi tillsammans titta på potentiella möjligheter för framtiden.