Let’s CoCreate

Ta din idé från
Hisspitch 
till MVP

Vill du veta mer?

Hör av dig för mer info och bokning

Utveckla en framgångsrik digital produkt!

Har du din hisspitch klar? Då är det hög tid att omsätta tanke i handling! För att utveckla framgångsrika digitala produkter, krävs effektiva och moderna metoder som gör att du kan arbeta snabbt och interativt. På så sätt minimerar du risker och maximerar dina möjligheter att lyckas. Under denna föreläsning får du en introduktion i hur ditt företag kan utveckla digitala produkter som gör verkliga avtryck på marknaden.


Detta innehåller föreläsningen

 • Vad är MVP och hur används det för att skapa framgångsrika affärer


  En grundläggande introduktion till hur du kan arbeta med Minimum Viable Products (MVP) för att tillfredsställa de första kunderna och hitta din “market fit” till bästa möjliga pris och på kortast tid.
 • Hur tar du fram en lönsam digital strategi

  Visste du att ett av de vanligaste skälen till att nya produkter misslyckas är bristen på affärstänk? Vi går igenom vilka delar en hållbar affärsmodell innehåller och hur du kan arbeta med vision och marknadspositionering.
 • Hur du utvecklar snabbt, säkert, agilt och modernt

  Vad krävs för att säkerställa att du bygger rätt sak? Vi beskriver hur du kan arbeta designdrivet och med modern teknik som säkerställer skalbarhet och säkerhet.
 • Hur du väljer rätt kompetenser och roller för att få jobbet gjort

  Att utveckla en digital produkt är en multidimensionell process som kräver ett tvärfunktionellt team. Här presenterar vi de kompetenser och roller som vanligtvis behövs för att produkten ska produceras i linje med din vision.

Så här går det till

 • Kontakta oss och boka

  Klicka på kontaktknappen i toppen så kommer du till ett enkelt kontaktformulär. Där beskriver du snabbt vad ni är intresserade av och lämnar en mejladress och telefon vi kan nå er på. Vi återkommer så fort vi kan med ytterligare information om de specifika passen i konceptstudion. Tillsammans hittar vi ett upplägg koncept som passar dig och ditt företag, varesig det är en föreläsning eller en workshop. Slutligen bokar vi in en dag och tid som fungerar för er.

 • Våra experter håller i ett konceptstudio pass

  Antingen kommer vi ut till ditt företag eller så tar ni med ert team till oss, för oss fungerar vilket som. Innan vi möts stämmer vi av vad ni önskar uppnå med passet och anpassar vårt koncept och vår approach så föreläsningen eller workshopen ger önskad effekt. Vid en workshop krävs ibland lite mer planering, då säkerställer vi i god tid innan passet att kommer väl förberedda och att workshopen blir så effektiv och givande som möjligt.

 • Bli inspirerade och få handfasta tips

  När dagen är slut kommer ni förhoppningsvis åka hem med massvis av nya lärdomar och inspiration. Vi garanterar att ni får handfasta tips på hur ni kan fortsätta arbeta med digital affärs och produktutveckling och om ni önskar kan vi tillsammans titta på potentiella möjligheter för framtiden.