Let’s CoCreate

Maximera effekten av era
digitala initiativ

Vill du veta mer?

Hör av dig för mer info och bokning

Konkretisera din idé

Under detta pass utför vi tillsammans en effektkartläggning – en metod för att identifiera idéer på lösningar som sedan prioriteras efter vilka som har störst positiv effekt på din digitala affär.


Detta innehåller föreläsningen

 • Definiera affärs och användarmål

  Belys och specificera nutida och framtida mål – både dina och dina kunders. Vi börjar med att identifiera affärs- och användarmål. Tillsammans säkerställer vi att affärsmålen är konkreta och definierar hur dessa går att mäta. Genom att identifiera era målgrupper ser vi även till att användarmålen, som ofta är lite luddigare, har utgångspunkt i kundens reella behov.
 • Identifiera nya lösningar

  Få en djupare förståelse för dina kunder och ta fram funktionalitet som engagerar och säljer. Nästa steg är att undersöka vilka möjligheter dessa behov skapar. Hur kan ni lösa kundens problem på ett sätt som även hjälper er att uppnå affärsmålen? När vi brainstormat fram ett antal potentiella lösningar omsätter vi dessa i praktiska funktioner som kan ingå i er digitala produkt eller tjänst.
 • Prioritera lösningar efter vilken faktisk effekt de har

  Lär dig prioritera de lösningar och aktiviteter som gör störst skillnad för din affär. Slutligen prioriteras funktionerna efter hur väl de uppfyller effektmålen vi satt upp i första steget. På så sätt får vi svart på vitt vilka funktioner du behöver utveckla, baserat på kundernas behov, och som ger störst effekt på verksamheten.
 • Känn effekten!

  En bättre förståelse för din digitala affär och konkreta förslag på hur du stärker den. Med dig får du en tydligare bild av era mål, er målgrupp och deras behov samt en lista över möjliga funktioner, prioriterade på ett sätt som gör verklig skillnad för din verksamhet.

Så här går det till

 • Kontakta oss och boka

  Klicka på kontaktknappen i toppen så kommer du till ett enkelt kontaktformulär. Där beskriver du snabbt vad ni är intresserade av och lämnar en mejladress och telefon vi kan nå er på. Vi återkommer så fort vi kan med ytterligare information om de specifika passen i konceptstudion. Tillsammans hittar vi ett upplägg koncept som passar dig och ditt företag, varesig det är en föreläsning eller en workshop. Slutligen bokar vi in en dag och tid som fungerar för er.

 • Våra experter håller i ett konceptstudio pass

  Antingen kommer vi ut till ditt företag eller så tar ni med ert team till oss, för oss fungerar vilket som. Innan vi möts stämmer vi av vad ni önskar uppnå med passet och anpassar vårt koncept och vår approach så föreläsningen eller workshopen ger önskad effekt. Vid en workshop krävs ibland lite mer planering, då säkerställer vi i god tid innan passet att kommer väl förberedda och att workshopen blir så effektiv och givande som möjligt.

 • Bli inspirerade och få handfasta tips

  När dagen är slut kommer ni förhoppningsvis åka hem med massvis av nya lärdomar och inspiration. Vi garanterar att ni får handfasta tips på hur ni kan fortsätta arbeta med digital affärs och produktutveckling och om ni önskar kan vi tillsammans titta på potentiella möjligheter för framtiden.