Let’s CoCreate

Skapa en roadmap över
er digital framtid

Vill du veta mer?

Hör av dig för mer info och bokning

Ta ett kliv mot er digitala framtid

Hur kommer ni vidare med er digitala affär? Vad kan ni göra för att även fortsättningsvis möta kundens behov genom att använda den data ni har i ett nytt sammanhang? Vi identifierar tillsammans idéer, lösningar och funktioner som leder er affär framåt och prioriterar dessa utifrån störst affärsnytta i er digitala affär.


Detta innehåller föreläsningen

 • Analysera nuläget

  Vi börjar med att kartlägga er verksamhetens styrkor, svagheter och utvecklingspotential. På så sätt vet vi vilka delar av er affärsmodell vi måste fokusera på.
 • Inventera och identifiera nya affärsmöjligheter

  Vi identifierar idéer och lösningar utifrån dina affärsmål och utvärderar hur de möts av era digitala lösningar.
 • Hitta vägen framåt

  Bilden vi målar upp blir utgångspunkten när vi tar fram en gemensam vision om var ni ska vara om 3-5 år. Utifrån denna vision tar vi gemensamt fram en konkret handlingsplan med nyckelaktiviteter för framtiden. Sedan prioriterar vi nästkommande aktiviteter tillsammans, utifrån vad vi bedömer ha störst inverkan på er affär.
 • Sammanställer insikter i en digital roadmap

  Insikterna ställs samman i en skräddarsydd Digital Roadmap. En professionell genomlysning av verksamhetens nuläge och en praktisk handlingsplan för framtiden som innehåller både överenskomna förbättringsområden och vilka prioriteringar som behöver genomföras för att ta verksamheten in i framtiden. Passet drivs av specialister som har över 20 års erfarenhet av att utveckla digitala affärer.

Så här går det till

 • Kontakta oss och boka

  Klicka på kontaktknappen i toppen av sidan så kommer du till ett enkelt kontaktformulär. Där beskriver du snabbt vad ni är intresserade av och lämnar en mejladress och ett telefonnummer som vi kan nå er på. Vi återkommer så fort vi kan med ytterligare information om de specifika passen i konceptstudion. Tillsammans hittar vi ett upplägg/koncept som passar dig och ditt företag, vare sig det är en föreläsning eller en workshop. Slutligen bokar vi in en dag och tid som fungerar för er.

 • Våra experter håller ett konceptstudio pass

  Antingen kommer vi ut till ditt företag eller så tar ni med ert team till oss, för oss fungerar vilket som. Innan vi möts stämmer vi av vad ni önskar uppnå med passet och anpassar vårt koncept och vår approach så föreläsningen eller workshopen ger önskad effekt. Vid en workshop krävs ibland lite mer planering, då säkerställer vi i god tid innan passet att ni kommer väl förberedda och att workshopen blir så effektiv och givande som möjligt.

 • Bli inspirerade och få handfasta tips

  När dagen är slut kommer ni förhoppningsvis att åka hem med massvis av nya lärdomar och inspiration. Vi garanterar att ni får handfasta tips på hur ni kan fortsätta arbeta med digitala affärs och produktutveckling och om ni önskar kan vi tillsammans titta på potentiella möjligheter för framtiden.