Let’s CoCreate

Identifiera hur du skapar din
digitala produkt snabbare

Vill du veta mer?

Hör av dig för mer info och bokning

En klassisk designsprint. Fast bättre, starkare och snabbare.

En tvådagarssprint inspirerad av Googles Design Sprint-process. Vi har ställt samman en komprimerad och optimerad version av originalet där vi plockat russinen ur kakan för att snabbt få konkreta resultat, men även för att känna på hur det är att jobba med en Design Sprint. Under sprinten prototypar vi din produkt- eller tjänsteidé, så att du faktiskt kan börja validera och testa den mot kund och ta reda på hur du ska gå vidare.


Detta innehåller föreläsningen

 • Analysera er digitala affär

  Sprinten görs i fem snabba steg med ett antal övningar i varje. Vi börjar med att tillsammans analysera din verksamhet – vilka är era affärsmål, era utmaningar och era problem? Med andra ord, vad ska vi fokusera på under sprinten?
 • Identifiera lösningar och ideér

  Analysen följs av en brainstorming-pass där du tillsammans med våra specialister skissar på möjliga lösningar. Alla deltagare bidrar med idéer utifrån företaget och kundens behov.
 • Gå från tanke till prototyp

  I nästa steg bestämmer vi vilken av de föreslagna lösningarna som löser problemet på bästa sätt. Se din idé ta form snabbare än vad du trodde var möjligt! Den valda lösningen går vidare till prototypisering för att sedan testas, i första hand på er faktiska målgrupp.
 • Validera din idé och få konkreta fakta med hem

  Osäker på om er lösning är en lösning? Ta reda på det – snabbt och smart! Efter sprinten får ni med er flera saker hem, med utgångspunkt från en bättre förståelse för och konsensus kring er idé. Därtill får ni olika potentiella lösningar och en validerbar prototyp. Det hjälper er att prioritera inför framtida satsningar, men stimulerar även er innovationskraft kring konkreta metoder för kundnära utveckling.

Så här går det till

 • Kontakta oss och boka

  Klicka på kontaktknappen i toppen så kommer du till ett enkelt kontaktformulär. Där beskriver du snabbt vad ni är intresserade av och lämnar en mejladress och telefon vi kan nå er på. Vi återkommer så fort vi kan med ytterligare information om de specifika passen i konceptstudion. Tillsammans hittar vi ett upplägg koncept som passar dig och ditt företag, varesig det är en föreläsning eller en workshop. Slutligen bokar vi in en dag och tid som fungerar för er.

 • Våra experter håller i ett konceptstudio pass

  Antingen kommer vi ut till ditt företag eller så tar ni med ert team till oss, för oss fungerar vilket som. Innan vi möts stämmer vi av vad ni önskar uppnå med passet och anpassar vårt koncept och vår approach så föreläsningen eller workshopen ger önskad effekt. Vid en workshop krävs ibland lite mer planering, då säkerställer vi i god tid innan passet att kommer väl förberedda och att workshopen blir så effektiv och givande som möjligt.

 • Bli inspirerade och få handfasta tips

  När dagen är slut kommer ni förhoppningsvis åka hem med massvis av nya lärdomar och inspiration. Vi garanterar att ni får handfasta tips på hur ni kan fortsätta arbeta med digital affärs och produktutveckling och om ni önskar kan vi tillsammans titta på potentiella möjligheter för framtiden.