Let’s CoCreate

Digital framgång med
hjälp av AI

Vill du veta mer?

Hör av dig för mer info och bokning

Från datakluster till AI framgång

I dagens digitala landskap spelar data och artificiell intelligens en allt större och avgörande roll. Dess intåg i vår vardag skapar otroliga möjligheter men även svårhanterliga utmaningar. För företag kan data och AI på sikt vara det som avgör verksamheten framtid. 


Detta innehåller föreläsningen

 • Introduktion till AI

  Grundläggande genomgång om hur data och AI påverkar den digitala värld vi lever i och varför företag måste ha en gedigen förståelse kring hur dessa nya tekniker påverkar deras affär idag och i framtiden.
 • Hur du arbetar datadrivet

  Vilka är de viktigaste stegen för att kunna arbeta datarivet och smart? Vi ger exempel och beskriver de kritiska steg som krävs för att bli en datadriven organisation.
 • Fallgropar och möjligheter

  Vi förklarar de utmaningar och möjligheter som dessa nya verktyg och arbetssätt innebär och de fallgropar ni som företag måste se upp med.
 • Hur du nyttjar AI på bästa sätt

  Vi presenterar hur ditt företag kan nyttja AI för att effektivisera era arbetssätt, skapa större affärsvärde och nå era uppsatta mål.

Så här går det till

 • Kontakta oss och boka

  Klicka på kontaktknappen i toppen så kommer du till ett enkelt kontaktformulär. Där beskriver du snabbt vad ni är intresserade av och lämnar en mejladress och telefon vi kan nå er på. Vi återkommer så fort vi kan med ytterligare information om de specifika passen i konceptstudion. Tillsammans hittar vi ett upplägg koncept som passar dig och ditt företag, varesig det är en föreläsning eller en workshop. Slutligen bokar vi in en dag och tid som fungerar för er.

 • Våra experter håller i ett konceptstudio pass

  Antingen kommer vi ut till ditt företag eller så tar ni med ert team till oss, för oss fungerar vilket som. Innan vi möts stämmer vi av vad ni önskar uppnå med passet och anpassar vårt koncept och vår approach så föreläsningen eller workshopen ger önskad effekt. Vid en workshop krävs ibland lite mer planering, då säkerställer vi i god tid innan passet att kommer väl förberedda och att workshopen blir så effektiv och givande som möjligt.

 • Bli inspirerade och få handfasta tips

  När dagen är slut kommer ni förhoppningsvis åka hem med massvis av nya lärdomar och inspiration. Vi garanterar att ni får handfasta tips på hur ni kan fortsätta arbeta med digital affärs och produktutveckling och om ni önskar kan vi tillsammans titta på potentiella möjligheter för framtiden.